Ponedeljak 7. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 04.01.2013.
23:08
deutche welle #Commented 45 and 46 rows # #Changed code from 45-46 A
Nemački list Tagescajtung iz Berlina u današnjem izdanju analizire prilike na Balkanu. I to na samom jugu. U svetlu daljeg širenja EU, postavlja se pitanje šta je Albancima važnije "ujedinjenje“ ili evrointegracije.
Petak 04.01.2013.23:16
наравно је да је шиптарима битније уједињење ,боле их Љ за еу-ропске интеграције , једино нама глупим србима је битније еу-ропство него србство !, али нам га то уваљју без анестезије ?
Petak 04.01.2013.23:32
Da se svi siptari zajedno dignu na oruzje, bio bi najbolji moguci poklon balkanskim drzavama. Da se onda zajedno, kao i 1912, obracunaju sa tom kugom. Ostaje nepoznato kako jedan tako divlji narod moze da postoji u Evropi 21. vijeka. Za njih su i ljudozderi sa Papua Nove Gvineje izmislili civilizaciju DOGODINE U PRIZRENU-A, BOGA MI, I U SKARDU NA BOJANI.
Subota 05.01.2013.00:42
Stvarno ostaje nepoznato,ko je divlji u Evropi,jer je tako nesto slicno i Banjalucki nadbiskup govorio za Srbe,u toku rata a takodje i danas i niko na to ne reagira,izgleda da ga mnogi vole i obozavaju radi takvih osuda prema Srbima.Organizovano je otpremio vecinu katolika sa Banjalucke regije u beli svet,njima upala sekira u kajmak i ljudi nece da se vracaju a isti to koristi kao propagandu da je tim ljudima zabranjen povratak.Po njegovom tumacenju izgleda da su Srbi divlji narod u Evropi,pa se zato i pitam:ko je od vas dvojice u pravu?
Subota 05.01.2013.04:35
I sam kazes da na njegovo lajanje niko ne "reagira". On ce nesto da se pita ako se bude izdavao prirucnik za homoseksualce-pedofile. Tu je ekspert, pa se njegovo misljenje visoko cijeni. Zato budi siguran da su sipci, bez konkurencije, najdivljiji narod u Evropi, a i na svjetskoj listi (uz muslimansku im bratiju) su u samom vrhu. DOGODINE U PRIZRENU
Subota 05.01.2013.00:55
Bojim se da ce uspeti, ne zato sto su mocni, nego zato sto nama Srbima nista nije sveto. Citajuci na sajtu B92 izjavu Mitropolita Amfilohija kako zivimo u vremenu seksualne izopacenost i jos je nesto govorio, nebitno, presao sam da citam komentare i zakljucio da dobrom delu nasih sunarodnika ni crkva vise nije sveta. Ne kazem da delom nisu u pravu jer dobar deo crkvenih lica ne zivi kako bi trebalo dajuci primer skromnosti i drzeci jedinstvo naroda, vec zive raskosno, al toliko nepoverenje i mrznja prema crkvi su neshvatljivi, ali shvatljivo je sto smo izgubili Kosovo, a ne branimo dobro ni ono sto je ostalo. To je samo jedan od nekoliko razloga nase propasti koji su deo mentaliteta Srba.
Subota 05.01.2013.07:38
Licno zelim da albanci sto vise droge prokrijumcare u zemlje EU a najvise u nemacku.Drzim im palceve da i crnogorcima i makedoncima uzmu sto veci deo teritorije pa neka opet priznaju Kosovo.
Subota 05.01.2013.10:11
Прошле године сам, на лето, из Будве ишао на један дан аутобусом у Скадар и Тирану. Руси за своје организују туристичке туре па кренуо и ја. У аутобусу био сам једини Србин. И неке ствари су ми се избистриле. Причао сам са кафеџијама. У скадру на нашем језику са Албанцем а у Тирани са газдом Турчином на енглеском. ПОЕНТА ЈЕ У ИСЛАМУ! У и око Скадра, као и код нас, као и у Црној Гори, као и у Македонији, Шиптари су претежно муслимани! Они су главни носиоци идеје уједињења а вера им је заједнички именитељ! У Тирани муслимана скоро да нема! Тамо су католици и за идеју уједињења сасвим су незаинтересовани.
Subota 05.01.2013.10:20
Распоређеност муслимана је на југу Албаније и има их око 20% од укупне популације у земљи.Централни део, са Тираном, држе католици којих има око 70%! Тек нешто ка Грчкој има православаца и њихов број не прелази 10% становништва. Та прича о жељи СВИХ Албанаца за уједињењем просто није истинита! Шта је од тога на западу не знање а шта тенденциозно лагање тешко је разлучити иако мислим да има и једног и другог. Западу за сада одговара да држи немиран и несређен Балкан, а њихове супротне приче су приче за малу деци и за њихово становништво, које по образовању никада ни не прелази узраст мале деце.
Subota 05.01.2013.10:29
Наше је да, колико је год могуће тише и са мање нових турбуленција, прегурамо овај период пропадања велике светске силе, која, као свако ко пропада, прави русвај око себе и у понор вуче све што може да закачи. А кад' прође, а неумитно све прође, то време када су Шиптари имали залеђе и подршку, ударити свом силом, са комшијама које су исте намере или без њих, и иселити овај народ, за најкраће могуће време, по могућности за дан-два ( као што Бугари шутнуше Турке!) што даље! Сасвим би добра била Саудијска Арабија јер сумњам да би их Руси примили на Кавказ!
Nedelja 22.12.2013.13:10
Albance na zapadu mrze iz dna duse zato sto su problem broj.1 u Evropi,procitas novine i svaki dan negde sipuljak je optuzen za drogu,ubistvo,silovanje,posedovanje oruzja,ubod nozom (klanje) to je normalno postalo dobro zapad zna sta su siptari.U REstoranu sede dva Albanca i jedan vikne na Svajcarce grdi ih nevaljaju mu oni su ovaki onaki i ustane Svajcarac i kazemu hej zasto tako ako ti se Svajcarska nesvidza mozes ici,on ustane i presece mu vrat od uha do uha.Kao i onaj stoje ubijo 4 kolega u Fabrici u Menznau taj je bijo Siptar sa Svajcarskim pasosom.Oni se nemenjaju i kada su rodjeni na zapadu stoka ostaje stoka.Svajcarci ih mrze iz dna duse!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)